گزارش-کارآموزی-رشته-صنایع؛-در-شرکت-فرآورده-های-غذایی-هلیانه
گزارش کارآموزی رشته صنایع؛ در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 107
حجم فایل: 148 کیلوبایت
قیمت: 10800 تومان

توضیحات:
گزارش کارآموزی صنایع؛ در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه، در قالب فایل word و در حجم  107 صفحه.

بخشی از متن:
طبقه بندی ژنتیک گندم توسط
شخصی به نام Flaks Ber صورت گرفت. گندم به 3 دسته تقسیم می­شود گندم
دیپلوئید (تک دانه­ای) که 14=n2 کروموزوم دارد از مشخصات آن عملکرد کم - قد
کوتاه cm60 و معمولاً برای نان استفاده نمی­شود. گندم تتراکلوئید دارای
28کروموزوم بوده و به 2 دانه­ای مرسوم بوده این گندم­ها به خشکی مقاوم بوده
و گندم نشاسته­ای محسوب می­شود. از انواع دیگر گندم تتراکلوئید گندم دوروم
بوده و برای آرد سمولینا در تولید ماکارونی مورد استفاده قرار می­گیرد.
گندم پولار (polish) یا گندم لهستانی از انواع این گندم می­باشد که برای
تولید نان مناسب نمی­باشد. گندم پرشین یا ایرانی در برابر زنگ گندم مقاوم
بوده و در نقاط کوهستانی به خوبی کشت می­شود. گندم هگزاپلوئید: از جمله این
گندم spelt دانه­ ی قرمز رنگی شیار عمیق و عملکرد کم دارد و مانند
shot–spelt–Macha–common.
به منظور استحصال آرد نرم تر معمولاً
تعداد غلتک هایی که به روش پشت به پشت شیارها قرار می گیرد بیشتر می شوند.
در صورتی که بخواهیم راندمان تولید آرد افزایش یابد شیارها به صورت روبرو و
عمق برابر و برای تولید آرد سمولینا از شیارهای با زاویه تیزتر و عمق
بیشتر استفاده می شود. به طور کلی کیفیت آرد به عواملی مانند عمق شیار،
سادگی گام شیار، زاویه شیار، پایة شیار و وضعیت قرار گرفتن شیار بستگی دارد
به طور کلی در غلتک های شیاردهار تعداد 250 تا 1300 شیار روی غلتک وجود
دارد طول غلتک ها بین 500 تا 1000 mm بود. اما درایران به طورمعمول تمام
غلتک ها یا اغلب غلتک های مورد استفاده با طول 1000 mm می باشد.

 به طور
کلی سرعت بین غلتک ها در یک والس متفاوت می باشد. در غلتک های شیاردار
تفاوت سرعت بین غلتک تندتر و غلتک کندتر 1 به 2.5 می باشد.

فهرست مطالب:
بخش اول: كليات
- مقدمه اي در مورد معرفي واحد توليدي
- خط مشي و اهداف كيفيتي واحد توليدي
- اصطلاحات و تعريفات
بخش دوم: سازمان واحد توليدي
- سازماندهي واحد توليدي و بخشهاي آن و نمودار سازماني واحد توليدي
- سازماندهي امور كيفيت واحد توليدي و نمودار سازماني بخش كيفيت
- شرح وظايف، مسئوليتها و اختيارات مسئولان و كاركنان دخيل و مؤثر بر كيفيت بويژه مسئول و كاركنان بخش كيفيت
بخش سوم: مستندات نظام كيفيت
-
ساختار مستندات نظام كيفيت شامل نظام نامه، روشهاي اجرايي، دستورالعمل هاي
كاري، مشخصات فني و استانداردهاي كارخانه اي، تقشه ها، كارتها و فرمهاي
عملياتي و غيره
- نحوه تهيه، بررسي، تاييد، تصويب، تجديدنظر و توزيع مستندات نظام كيفيت و چگونگي كنترل آنها
- حفظ و نگهداري سوابق
بخش چهارم: كنترل فرآيندهاي توليدي و عملياتي
- نمودار فرآيندها
- تداركات و انبارش مواد اوليه
- فرآوري مواد اوليه و يا ساخت و مونتاژ قطعات
- بسته بندي محصول نهايي
- انبارش، حمل و تحويل محصول
بخش پنجم: بازرسي و آزمايش مواد، قطعات و محصولات
- بازرسي و آزمايش مواد اوليه
- بازرشي و آزمايش حين فرآيند
-
بازرسي و آزمايش محصول نهايي (آزمونهاي مستمر كارخانه اي، آزمونهاي نمونه
اي براي تصديق بهر ساخت (lotيا Batch)، آزمونهاي فرعي براي تصديق نمونه
محصول جديد)
بخش ششم: شناسايي، رديابي و وضعيت بازرسي و آزمايش مواد، قطعات و محصولات
بخش هفتم: امكانات آزمايشگاهي و كنترل تجهيزات و بازرسي، آزمون و اندازه گيري (بررسي هاي كاركردي  وكاليبراسيون)
بخش هشتم: كنترل و تعيين تكليف مواد، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحي و پيشگيرانه و رسيدگي به شكايات مشتريان
بخش نهم: آموزش كاركنان
بخش دهم: كاربرد فنون آكاري
پيوست ها, فهرست مدارك و مستندات مرتبط نظام كيفيت و ساير ضمائم ضروري

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.


تل استار گندم ,غلتک ,توليدي ,كيفيت ,واحد ,های ,واحد توليدي ,و آزمايش ,بازرسي و ,نظام كيفيت ,بوده و ,آزمايش مواد، قطعات ,واحد توليدي سازماندهيمنبع

کتاب طلایی آزمایش های شیمی

تحقیق سازمانهای شبکه ای

تحقیق پیش بینی تکنولوژی

پاورپوینت (اسلاید) مدیریت استعداد

مقاله ترجمه شده الگوی تصمیم گیری چند معیاره برای اولویت دادن به فعالیت های پروژه

پاورپوینت هوش مصنوعی

پاورپوینت اقتصاد دانش محور

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه تکسین emohtava روزانه دانلود سفارش اینترنتی چاپ لیبل انجام بتن ریزی کف تک ستاره آهنگ ایرانی تی تی دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. لپ تاپ کمک تخفیفان شعبانی